Fredag och fortfarande Hja, shake till lunch, tacogratäng och turboglass på kvällen

Imorse stod vågen på 83.2 (ner 0.3 kg jämfört med igår).

Idag firade jag min 1111 dag sedan jag började på mitt nuvarande uppdrag. Tiden går verkligen fort. Detta gav mig anledningen att ta en extra promenad imorse så jag gick och handlade lite kakor som jag bjöd några av kollegorna på idag. De behövdes verkligen för det blev en lång dag idag men fick en hel del gjort. Lunchen idag intogs hemma och det var den sedvanliga milkshaken (choklad-hallon-blåbär-solrosfrön).

En sak på TODO-listan avklarad idag också (icke-jobb-relaterad) vilket gav upphov till dagens andra promenad.

Den tredje promenaden blev en joggingtur hem till två kompisar som hade mitt favoritpalindrom på besök :). Där blev det supersmarrig Tacogratäng (åhhh vad gott det var) följt av efterrätt bestående av turbo-glass (också väldigt god och rätt så nyttig). En himla trevlig kväll helt enkelt!

Tacokött, pajskal, körsbärstomater, creme fraiche och ost

Tacogratäng (taco-kött, pajskal, körsbärstomater, creme fraiche och ost)

Receptet på Turboglassen kan du hitta här: https://www.futureintel.com/recept/turboglass/

Därefter en promenad hem. Nu dags att sova lite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *