Flytthjälp, lördagsmiddag och inflyttningsfest och massa dans

På lördagmorgonen vägde jag 83.0, dvs ner 0.2 kg jämfört med i fredags morse. Detta måste betyda att jag borde äta tacopaj alternativt/och turboglass oftare

Frukosten bestod av protein-vatten, havregrynsgröt med hallonsylt med kanel och ingefära.

Dagen började sen att hjälpa till att flytta massa möbler och prylar från ett ställe på Trossö till ett annat (första stället var tredje våningen utan hiss och stället vi flyttade sakerna till var fjärde våningen men där fanns det en liten hiss, skönt det. Vi var en hel del som hjälpte till så det gick rätt så smidigt. Till lunch bjöds det på ett gäng familjepizzor från Milano så jag tog 3 hawaii pizza slices, 1 glas coca cola (!!!!), 3 glas saft. I nästa fikapaus blev det även lite kakor och sen var det dags för mig att bege mig hemåt till duschen för att hinna till nästa del av dagen.

Då var det middag hos föräldrarna där syster med familj var på besök. Det bjöds på fläskkotlettsstek, kokt potatis, kokta morötter, gröna ärtor, sås. Mycket gott.

Fläskkotlettstek med kokt potatis och kokta morötter och övriga grönsaker och sås

Fläskkotlettstek med kokt potatis och kokta morötter och övriga grönsaker och sås

Därefter raskt via Maxi för att inhandla lite och sedan till inflyttningsfest. Den var supertrevlig med massa kul folk varav jag kände kanske hälften. Blev en del härliga danser (både Lindy Hop och Bugg) i vardagsrummet. Jag hade även med mig lite bilder från en fest jag var på för 10-11 år sedan och två av tjejerna på dagens inflyttningsfest var även med på den gamla festen som var i Nättraby. Så det var kul flashbacks från den tiden :).

Drack och åt alldeles för gott: mintu-jello, 4-5 drinkar med bacardi apelsin och mojito eller julmust, 2 glas rödvin, 25 cl cider, 1 (!) chips, 2 små ölkorvsbitar, övrigt tilltugg, morötter, 2 geisha-godis, 1 dajm-godis etc. Visst har jag stenkoll på vad jag sätter i mig? 🙂 Hur som, så kanske jag skulle skippat sista drinken (och första två glasen rödvin). Blev även en hel del sång i köket, vilket alltid är trevligt :).

Tallrik med olika typer av sprit-Jello

Tallrik med olika typer av sprit-Jello

Hittade dessutom en som joinar mig och badar på min beach december 2011 happening (förutsatt att jag fixar bastu).

Därefter stack vi till Schlagerbaren och där fick jag också en hel del trevliga danser och stötte på lite andra dansvänner och övriga :). Marinen hade bal på ovanvåningen så det kom många i uniform och fina balklänningar. Dansade dock bara med en av dem som kom från balen, men hon hade uniform :).

Ganska sent så angjorde Arvingarna bardisken och drog av några låtar. Tyvärr fick de inte igång mickarna förrän efter en halv låt så det var ganska dåligt.

Efter ett långt köande så fick vi ut våra jackor och begav oss hemåt och diskuterade när vi skulle se nya Twilight-filmen på bio samt sjöng lite längs vägen.

Somnade nog några gånger medan jag skrev sista facebook-statusuppdateringen vilken jag lyckades ladda upp kl 04:41….

2 thoughts on “Flytthjälp, lördagsmiddag och inflyttningsfest och massa dans

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *