Lördag, H (81,7kg), Breaking Dawn del 1 på Bio, Harrys, Stars, Dans

Imorse stod vågen på 81.7kg vilket förvånade mig (82.0 kg igår så ner 0.3kg). Sov dock väldigt länge idag vilket kan ha påverkat viktnedgången / tidpunkten för mätningen. Dock så blev namnet på magen idag H på Hjalmar-skalan iochmed att H betyder 81-82.. Det blir dock inte långvarigt med tanke på dagens kosthållning.

Känner mig dessutom inte helt kry.

Till frukost blev det idag protein-vatten, 2 mörka brödskivor med rostbiff och keso (äpple/päron/vanilj), 2 apelsiner (som färskpressad juice), och 2 kapslar av den senaste produkten jag köpt.

Lunchen fick bli en chokladshake med lättmjölk och frusna hallon och solrosfrön.

Kl 15.15 var det biodags då vi såg Breaking Dawn del 1. Den var… sådär. Åt en hel del naturgodis faktiskt…

Därefter blev det mat på vita duken där det var buffe: grönsallad, 2 ägghalvar, couscous-sallad med bönor, brie-ost, 2 kex, 2 pepparkakor, jordgubbsmarmelad, apelsinmarmelad, kalkonbröst, julskinka, 1 senapssill, vaniljris med saftsås, saffrans-nånting, pepparkaks-cheesecake, pannacotta.

Förrätt

Förrätt

Kexrätt?

Kexrätt?

Efterrätt

Efterrätt

Därefter pallrade vi oss vidare till Harrys där jag höll mig till latte machiato (2 stycken).

Latte Machiato

Latte Machiato

Det blev dessutom en dans där (lindy hop) :). Sen vidare till Stars där det blev en hel del dans, både lindy hop och bugg (och en vatten). Nice!!! Var en helnykter kväll så sen var det bara att köra hemåt.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *