Victor och Mattias önskar glad 1 advent

Glad första advent önskar Victor och Mattias med en traditionsenlig videohälsning.

Victor och Mattias är återigen här för att önska en god jul och ett gott nytt år. Vi börjar därför redan den 27 november för att fira första advent med er alla.
PS: Gästartister sökes inför de kommande adventshälsningarna.
PS2: Produktplaceringsförslag mottages tacksamt 🙂
PS3: Länk till 2010 års julhälsning för er som vill ha utökad julstämning: http://www.youtube.com/watch?v=l8unnNIKmhQ&feature=g-upl

Imorse stod vågen som väntat på 82.4 kg (dvs upp 0.7kg sen igår).

Blev några timmar på jobbet idag, bokföring samt hitta lite handlingar från 2008-2009 så att man kunde svara tillbaka korrekt till en myndighet… Drygt men nödvändigt.

Därefter hem till mor och far och äta god mat (kycklinggryta med ris, till det lite paprika och körsbärstomater, mycket gott!). Blev även efterrätt i form av Viennetta glass och en kaka. Jag och pappa såg även på hockeyn via LGSports, Kristianstad – KHK. Tyvärr slutade matchen 4-3 till Kristianstad. Kvällens replik från LG själv; Time Leinonen (Karlskronas målvakt) har visst varit och hämtat något i båset. Detta efter en sekvens när Karlskrona spelat 6-5 då Kristianstad hade en avvaktande utvisning… Nåja…

På kvällen blev det en vanilj-shake med hallon och björnbär och solrosfrön. Nu är båda produkterna slut från första beställningen och jag har öppnat det som jag fick i fredags.

Blev lite styrketräning ikväll bara, fortfarande lite förkyld så ingen jogging idag (hade nog blåst bort…).

3 thoughts on “Victor och Mattias önskar glad 1 advent

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *