Måndag, ny vecka, 82.2kg

Måndag, ny vecka, nya tag.

Vågen stod idag på 82.2 kg (ner 0.2kg sen igår). Jag hoppas att min paus i viktnedgången är över för denna gången så att man kan börja gå neråt igen.

Till frukost  blev det osolean-vatten, 1 mörk brödskiva med keso (äpple/päron/vanilj), en kopp päronyoghurt med start muzli, 2 advanced ambrotose kapslar. Lunchen bestod sen av pastasallad med kyckling och fetaost med vitlökssås.

Middagen blev osolean-vatten, 2 advanced ambrotose kapslar samt glycoslim(vanilj)-lättmjölk-frusna hallon, björnbär, solrosfrön.

Ingen dans, ingen jogging, ingen hockey. Bara jobb och sen hem. Imorrn hoppas jag kunna ta nya tag med dubbelpass volleyboll följt av lindy hop :).

Hoppas ni inte missade 1 adventshälsningen igår från mig och Mattias?

Just nu 87 visningar på den samt 200 visningar på förra årets julhälsning.
Ansökningarna för att vara gästartist strömmar in med en hastighet på en ansökan per 24 timmar, dvs om trenden håller i sig så kan vi räkna med över 20 intresseanmälningar från potentiella gästartister. Denna ansökan kom dessutom från Malmö vilket är lite kul. Tänk att folk är beredda att åka från Malmö för att få vara med i våra adventsvideos :).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *