Onsdag, 82.3 kg, badminton, lindy hop

Imorse stod vågen på 82.3kg… Upp 0.3 kg jämfört med igår… Tydligen var det en dum ide att äta en hel pizza igår men den var ju så god!!!

Frukosten idag bestod av osolean-vatten, liten tallrik päronyoghurt med start muzli, 2 advanced ambrotose kapslar.
Därefter den sedvanliga omvägen till jobbet (gick dock i trapporna vid biblioteket (vissa morgnar springer jag uppför)).
Blev långlunch idag då vi spelade badminton. Förlorade med 10-21 mot Ingvar denna gången (förrförra veckan blev det 12-21 så ingen förbättring)… I övrigt vann jag nog set mot de tre övriga jag spelade mot (tror jag).
Till lunch blev det fruktspäckad karré med hasselbackspotatis & kokta grönsaker på Matsmedjan och rejält med sallad på det. Deras salladsbuffe är riktigt nice!

Fruktspäckad karré med hasselbackspotatis & kokta grönsaker

Fruktspäckad karré med hasselbackspotatis & kokta grönsaker

Fikan idag på jobbet var också god!

Fika

Fika

Middagen idag blev osolean-vatten, 2 advanced ambrotose kapslar samt glycoslim(vanilj)-lättmjölk-frusna hallon, solrosfrön (kl 19:00).

Därefter iväg och dansa Lindy hop, sista övningstillfället på California-slingan denna säsongen. Blev även en fralla med ost och skinka och lite saft till det under dansen, välbehövligt.

Ikväll har jag även uppdaterat min Lindy Hop-karta, har nämligen blivit antagen till Swingin the Castle B (NybörjarMedel – Medel) i Lund i januari 2012. Och nästa helg blir det Karlskrona December Swing. Underbart att få dansa!!!

Och en annan god nyhet. KHK vann med 6-1 mot Halmstad 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *