Torsdag, 82kg, 1 december, volleyboll ikväll

Imorse stod vågen på 82kg, (ner 0.3 kg). Det känns som man kommit till en platå i viktnedgången… Måste bruka lite mer allvar känner jag.

Iochmed att det är första december och traditionell julkalender så tänkte jag försöka göra första inlägget på morgonen och inte på kvällen och att inlägget ska innehålla en slags julbild så jag gör ett försök.

Snöigt Gräsvik 2010-11-28

Snöigt Gräsvik 2010-11-28

En annan julkalender som definitivt bör spanas in är oioioi.

Ikväll blir det volleyboll.

Uppdatering…

Till lunch blev det pastasallad med kyckling och fetaost med vitlökssås.

Till middag på kvällen blev det osolean-vatten, 2 advanced ambrotose kapslar glycoslim(vanilj)-lättmjölk-frusna hallon, blåbär solrosfrön (kl 18:30). Har väl ätit 2-3 clementiner under dagen också.

Vid kl 19 begav jag mig till volleybollträningen men vi hade ingen nyckel så inget nät eller stolpar 🙁 så det blev bara lite passningsövningar i 30 minuter innan vi tröttnade.

Stack sen till Harrys där vi mötte upp några kompisar så vi blev sex stycken. Jag hade dålig karaktär så jag beställde lite jag med; Harrys kycklingvingar med aioli och rostade rotfrukter (istället för pommes).

Harrys wings, rotfrukter aioli.

Harrys wings, rotfrukter aioli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *