6 december, 81.3kg, indisk mat Kyckling Saag, Riksbyggen årsmöte

Imorse stod vågen på 81.3kg, dvs upp 0.3kg jämfört med igår morse.

Frukosten idag blev osolean-vatten, 2 advanced ambrotose kapslar, 1 mörkt bröd med keso (grillad paprika) och chorizo-korv.

Lunchen blev kyckling saag xhot.

Till middag blev det osolean-vatten följt av 2 bitar smörgåstårta.

Till mellanmål under dagen har det blivit 1 clementin och 1 äpple.

Smörgåstårta

Smörgåstårta

På kvällen idag var det som sagt smörgåstårta i samband med bostadsrättsföreningens årsmöte. Jag kvarstår som föreningens nitiska sakrevisor. Bland de mer nämnvärda citaten från mötet fanns: Jag spenderar hellre pengarna på en buske. (detta yttrades av tjej 1 och tjej 2 som deltog på mötet). Efter mötet så ledde jag en ny konstellation av City Gross expressen och köpte lussebullar tillsammans med tjej 4 och tjej 5 från mötet. Jag passade även på att köpa lite saker till tjej 1 och tjej 3 som hade skickat en SMS beställning till mig. Ett fint litet kooperativ vi bor i :). Tjej 1 och tjej 2 hade dessutom varit förutseende att ha tagit med matlådor i hopp om att det blev smörgåstårta över vilket de blev så de blev glada. Tjej 6 hade dessutom skickat en beställning till tjej 4 på att köpa Vanilla Coke.

Dagens julquiz: Utifrån ovan beskrivning besvara följande:

Vilken/vilka av tjejerna har hund?

Vilken/vilka av tjejerna har koordinerande julpyntning?

Vem i berättelsen ovan gillar silvertejp?

—-
På kvällen passade jag även på att ta ett Crunch-Fu pass.
Crunch-Fu Stage 8 – Day 3: 34 (1 slower), 32, 30 (1 slower), 28 (6 slower), 92 (15 slower) (90+), B, Points 1080, Number of reps: 216. Rest 30 seconds between Sets. Behöver verkligen få ordning på magmusklerna.

100 Pushups programmet – Week 3, Day 2. 20, 25, 15, 15, 25 (25+). Antal repitioner: 100. Vila 90sekunder mellan sets. Ingen ork eller teknik alls på slutet.

Passa även på att lyssna på BBC:s Lindy Hop reportage här: http://www.bbc.co.uk/iplayer/episode/b017t3zc/Radio_2s_Dance_Season_Swinging_At_The_Savoy/

 

2 thoughts on “6 december, 81.3kg, indisk mat Kyckling Saag, Riksbyggen årsmöte

 1. Jag gissar att tjej 6 och 2 har hund, och att tjej 1 och 2 bor bredvid varandra och att det är du som gillar Silvertejp. Men tjej 4 och 5 vet jag inte..?

  Bara en tanke, ta inte illa upp. Jag gillar inte pulver och skumma saker och tabletter, jag tror på riktig nyttig mat. Vad tror du om att försöka börja äta riktig varierad kost med grönsaker och sånt? Jag tror att det kommer göra det lättare för dig i längden att hålla din fina vikt som du nu dykt ner till. Smörgåstårta, thai, paj, rullar, hamburgare må vara gott, men jag tror inte på det i längden… gör du? bara en liten tanke… 😉

  Kram

  • Karla, jag tar absolut inte illa upp, uppskattar ditt pepp och dina råd! (för att inte tala om din veg lasagne, tacopaj och turboglass :)).

   Jag kör en “halv-vetenskaplig” approach på min viktnedgång, därav min noggrannhet med dagliga mätvärden på vikt etc samt på vad jag äter och motionerar.
   Mitt närmaste mål är att nå 80 kg-gränsen nu under december och att det inte ska ske på bekostnad av kroppscellmassa/muskelmassa utan främst på bekostnad av fett. Därefter gäller att börja bygga upp en större muskelbas och bibehålla den så att jag har en naturligt högre förbränning än jag hade när jag vägde 90kg. Då tror jag att jag har bättre chanser att bibehålla en för mig sundare vikt.
   PS. du kommer vara stolt över mitt lunchval idag DS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *