7 december, 81.5kg, badminton, fiskburgare, KHK

Imorse stod vågen på 81.5kg, dvs upp 0.2 kg jämfört med igår. Känner fortfarande av träningsvärk sedan fotbollen och nu även av armhävningarna och crunches-en som jag gjort de två senaste kvällarna, SKÖNT!

Till frukost idag blev det osolean-vatten,  2 advanced ambrotose kapslar, 1.5 mörkt bröd med keso (grillad paprika) och chorizo-korv. Nu är brödet jag köpte slut och likaså chorizo-korven så jag antar att det får bli gröt till frukost imorrn.

Vi tog långlunch idag och spelade badminton en timme på Telenor Arena Karlskrona. Vann 1 set, förlorade 1 set mot en kille. Vann ett set mot nästa kille och sen mötte jag Ingvar och där förlorade jag med 21-15, så jag är helnöjd med det resultatet! En klar förbättring jämfört med förra gången. Sen vann jag ett set mot en fjärde person också. En härlig träningstimme helt enkelt.

Därefter lunch på Restaurang Matsmedjan, och där valde jag fiskburgare med vitvinsstuvad savoykål och kokt potatis, sås och salladsbuffe.

Fiskburgare

Fiskburgare

Det var även onsdagsfika med tillhörande föreläsning idag och då bjöds det på äppelkaka med vaniljsås.

Äppelkaka med vaniljsås

Äppelkaka med vaniljsås

Till middag blev det sedvanligt osolean-vatten, 2 advanced ambrotose kapslar
glycoslim(vanilj)-lättmjölk-frusna hallon, solrosfrön (kl 18:00). Därefter bar det iväg till hockeymatchen, KHK-Helsingborg vilken vi vann med 6-1. Det var en fröjd att se nyförvärven spela!!! Jag passade även på att äta 2.5 lussekatter, så nu är en påse av två slut 🙂

Har även fått en julklapp idag av min bror, ska bli supergott, tackar så mycket.

Julklapp - glögg, glögg, öl, glöggmix och julkalender

Julklapp - glögg, glögg, öl, glöggmix och julkalender

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *