19 december, Hjalmar borta, 79.8kg Nice! Beach December 2011

Imorse stod vågen på 79.8kg, dvs ner 0.4kg jämfört med igår. Därmed har Hjalmar-skalan gåtts igenom och Hjalmar är borta. Jag är därmed redo för Beach December 2011… Ser dock kallt ut ute nu, får hoppas på sol och 40 grader varmt ikväll..

Ska också fundera på vad nästa mål ska vara. Tips någon? En given sak är att försöka hålla detta som ny standardvikt och inte öka på.. Så jag ska försöka stabilisera mig på 79-81kg till att börja med.
Lite statistik.

Datum |Vikt|Fett% |Vatten|Muskel|Magm. max|Magm ligg|V biceps|H biceps|V lår|H lår|
2-okt |91  | 29.4 |51.4  | 40.1 | 109     | 100     |30     | 31     | 58  |  60 |
19-dec|79.8| 25.8 |54.1  | 42.3 | 98     | 87     |30     | 31     | 56  |  58 |

Kost

Frukost: osolean-vatten, 2 advanced ambrotose kapslar, 1 tallrik havregrynsgröt med hallonsylt, ingefära, kanel

Lunch: kycklingrulle start+vitlök

Middag: osolean-vatten, 2 advanced ambrotose kapslar. Glycoslim(choklad)-lättmjölk-frusna hallon, nötter och lite naturgodis

Övrigt: 10 chokladbitar på jobbet, 1 clementin. Morotskaka. Mixat naturgodis (en hel del)

Övrigt

Idag firades som sagt Beach December. Tog på speedos, underställ, tjock tröja, värmde en termos vatten och stack till Långö. Kände på vattnet, funderade på det vettiga i det hela och konstaterade att det kanske var en dum ide. Körde därför till Willys, köpte naturgodis och sen hem för att fira första delmålet i det nya livet (dvs bort med magen Hjalmar).

Victor Adolfsson, Beach December 2011 (19 december)

Får se vad nästa mål ska bli. Ett givet mål är att stabilisera sig på denna vikten, försöka bli av med lite fett till och byta det mot muskler, så att man får en ny högre grundförbränning så att man kan fortsätta må bra och lättare förbränna allt gott man vill äta :).

 

2 thoughts on “19 december, Hjalmar borta, 79.8kg Nice! Beach December 2011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *