29 december, 80.9kg, 1 mil löpning på under 60 minuter, volleyboll

Idag stod vågen på 80.9kg (ner 0.3kg jämfört med igår). Skönt att det var åt rätt håll.

Motion

Sprang 10.3km idag på 59:29 (10km på 55:58). Underbart!!! Målet var att springa milen på under en timme vilket jag lyckades med :). Stark motvind och lite småregn. Höll koll på sträckan genom Endomondo denna gången istället för Runkeeper och den verkar fungera bättre (dvs inga falska/felaktiga positionsangivelser).

10.3km runda Endomondo Karlskrona

10.3km runda Endomondo Karlskrona

På kvällen blev det volleyboll och då körde vi 5poängsmatcher i beachvolley (2 mot 2) iochmed att vi var 5 personer. När det var dags för vila för mig så passade jag på att göra armhävningar (60st kanske) och crunches/situps (80st kanske).

Kost

Frukost: Osolean-vatten, 2 advanced ambrotose kapslar,  2 knäckebröd med smör, keso (chili/chipotle), slånbärssaft

Lunch: Osolean-vatten, 2 advanced ambrotose kapslar., pytt i panna med wokgrönsaker (stor portion), sweet chili sås, ketchup.

Middag: Glycoslim(choklad)-lättmjölk-frusna blåbär, blandade bär

Övrigt: clementin. 1 avokado

Mål

Jag har idag skapat upp en ny sida där jag formulerat en mängd mål. De är fokuserade på motions och vikt-mål. Får se om jag utökar med andra typer av mål också men lite kanske man vill behålla för sig själv. Här hittar du min Mål-sida. Iochmed att jag nådde mitt löpningsmål på att springa milen på under en timme och genom användandet av Endomondo så fick jag några andra ideer genom nedanstående tabell på mätbara mål som jag kan sätta upp för mig.

Running

Får se vilket mål jag kan nå först. För mig hjälper det med mätbara mål men alla är olika. Det viktiga är att man förändras åt ett håll som man själv mår bättre av, oavsett om det handlar om att gå ner i vikt, gå upp i vikt, hålla vikten stabilare, orka springa längre eller snabbare. Eller min favorit, öka mängden danstimmar man kan klara av under en Herräng-vecka 🙂

Inatt anmälde jag mig förresten till Herräng vecka 5 2012, Intermediate-Advanced. Ska bli superkul. Herräng Dance Camp är världens största Swingdans läger. 5 året i rad som jag åker dit. Lägret firar 30års jubileum under 2012. Hoppas också att jag får reda på hur det gick för getterna Willie och Billie som senast sågs i en rymdraket på väg till månen.

Willie and Billie, goats of Herräng, going to the moon

Willie and Billie, goats of Herräng, going to the moon

2 thoughts on “29 december, 80.9kg, 1 mil löpning på under 60 minuter, volleyboll

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *