28 december, 81.2kg, varmbadhus, kvällspromenad

Imorse stod vågen på 81.2kg (upp 0.3kg jämfört med igår).. Inte bra alls…

Kost

Frukost: osolean-vatten, 2 advanced ambrotose kapslar,  2 knäckebröd med smör, keso (chili/chipotle), vatten.

Lunch: Laxsoppa stor tallrik, körsbärstomater

Middag:  Osolean-vatten, 2 advanced ambrotose kapslar. Glycoslim(choklad)-lättmjölk-frusna blåbär, blandade bär, lite honung.

Övrigt: 2 clementiner, 1 avokado, polkastång, gummibjörnar, 3morötter, 1 påse ostbågar på kvällen

Motion

Tog en lång kvällspromenad (1h15min). Hade nämligen huvudvärk och kände att jag behövde röra på mig.. Dumt nog gick jag förbi Preem och köpte en påse ostbågar som jag åt upp.. Dumt… Och nu spelas ICA:s lysande reklam där de säger att man ska passa på att unna sig saker innan nyåret och nya löften… Nåja..  Jag vill stoppa viktuppgången jag hamnat i men jag är inte tillräckligt motiverad känns det som… Måste få ordning på det snart…

Har kört lite styrketräningsövningar med min nya kettlebell under dagen.

 
Ser fram emot Herräng 2012…

4 thoughts on “28 december, 81.2kg, varmbadhus, kvällspromenad

    • Vilken del tänker du på? Ostbågarna? Kvällspromenaden? Kettlebell?
      Antar att du menar ostbågarna… Delvis var det pga huvudvärken och delvis var det mitt skumma belöningssystem… Som jag behöver ta bort/förändra…

  1. Det var inte så jag menade, jag menar vad hände med vikten? Du har gått ner innan, trots ditt konstiga belöningssystem…. och nu hade du ju sprungit med. Konstigt att det går åt fel håll tycker jag.

    • Jag vet inte.. tror att mängden och frekvensen på naturgodis har stigit på sista tiden.. Ska försöka vänja mig bort med det… Efter löpturen idag (29dec) så var jag på 79.9kg så det ska bli spännande att se vad man hamnar på imorrn. (imorse var den på 80.9kg)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *