27 december, 80.9kg, löpning 9km, volleyboll

Imorse stod vågen på 80.9kg (upp 0.4kg jämfört med igår).. Dags att vända trenden på allvar…

Motion

Stack ut på en löprunda mitt på dagen 45min (ca 8.76km, 5:11min/km). Kändes riktigt bra hela rundan men tyvärr så plockade GPS-en i telefonen upp lite felaktiga positioner så jag visste att den hade noterat för lång sträcka och den slutade på 14km… Efter att jag ändrat positionerna i Runkeeper så blev sträckan bara 8.76km.. Jag som hoppats på att jag sprungit en mil.. Tyvärr inte (denna gången). Men som sagt, en skön känsla hela vägen.

Löpning 8.76km, 5:11min/km

Runkeeper Löpning 8.76km, 5:11min/km

Därefter blev det 90min volleyboll träning. Fick in en hel del bra anfall, nice.

Kost

Frukost: Osolean-vatten, 2 advanced ambrotose kapslar,  2 knäckebröd med smör, keso (4 sorters lök), vatten (lite apelsinjuice).

Lunch: Kycklingfile (1.5st), salsa, 5st chili cheeze varianter. festis (50cl). Mycket gott.

Kycklingfile, chili cheeze, salsa

Kycklingfile, chili cheeze, salsa

Middag: Osolean-vatten, 2 advanced ambrotose kapslar. glycoslim(choklad)-lättmjölk-frusna hallon, blåbär.

Övrigt: Massa naturgodis, 42gram russin (direkt efter volleybollen)…. Jag måste lära mig av med naturgodiset!!!

Annat

Har idag varit och bokfört några timmar, skickat en faktura, betalt massa skatt och sånt… Totalt 6 kryssrutor avbockade under dagen. Bland annat har jag bestämt mig för att satsa på Herräng vecka 5 (3 året i rad som jag tar vecka 5). Femte året i rad som jag är på Herräng. Ser fram emot att dansa Lindy Hop, snart blir det iaf Castle Swing i Lund och då blir det massa dans. Har även fått frågan från en tjejkompis angående att gå Boogie Woogie kurs i vår, något som jag faktiskt kollade upp tidigare idag, innan jag fick frågan från kompisen :). Så sugen på dans, JAPP.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *