2 januari, 80.6kg, bokföring, Mejeriet Lindy Hop HepTown

Imorse stod vågen på 80.6kg (upp 0.2 kg jämfört med igår).

Det blev en sväng till kontoret och fixa bokföring och skicka fakturorna för december. Passade sen på att lämna av fakturan på den andra kontoret samt snacka lite med kollegan om kommande arbetsuppgifter.

Nu blir det att köra neråt Malmö-Lund, tänkte dansa lite på Mejeriet ikväll, där HepTown anordnar lindy hop kväll om måndagar. Min första gång som jag dansar Lindy Hop i Lund. Ska bli kul :). Nåt ska man ju hitta på på semestern 🙂

Uppdaterat

Bilkörningen ner till Malmö gick bra, lite drygt med alla vägarbeten bara. Som tur var hade jag kartfunktion igång med GPS i telefonen samt telefonen kan jag numera ladda i bilen (helt underbart!). GPS-en började dock strula när jag var inne och svängde och letade efter stället jag skulle bo på. Efter lite vilse-körning så mötte hon upp mig (jag stod utanför rätt hus :)). Vi tog lite fika (middagen nedan) och sen körde vi till Lund till Mejeriet där vi var bland dem första där. Vi tog vår första dans redan 19:20 (det började 19.30). Sen kom en hel del folk. En del som man kände igen från Karlskrona December Swing, en dansk tjej från Balboakursen vi höll i Karlskrona för några år sedan samt några tjejer som jag dansat med under Malmöfestivalen samt en som jag bara såg på Kristianstaddagarna men aldrig hann dansa med då. Fick alltså en hel del danser under kvällen, himla trevligt att äntligen få dansa igen! Började med mina “snygg-dansskor” (de vit-svarta) dock var de extremt hala på det golvet så jag var lite av Bambi på hal is :). Bytte sen (tröja och) skor och sen hade man lite bättre grepp.

Lindy Hop på Mejeriet i Lund

Swing dancing

Jag hade lite höga förväntningar på mig (inte dansmässigt dock)

På facebook kunde man nämligen läsa följande på en kompis logg: Woho! out of town jam ikväll på mejeriet för rykten säger att skämtens mästare Victor Adolfsson kommer på besök!

Ena veckan håller man på att bli utsedd till heders-Göteborgare och denna veckan blir man kallad skämtens mästare… Roligt 🙂

Väl hemma i Malmö så tag vi upp lite mat från McDonalds. Skönt med en dusch och lite näring och sen sova. Som sagt, underbart att få dansa igen och kul att göra det på en ny ort och nya bekantskaper.

Kost

Frukost: Osolean-vatten, stor portion yoghurt (vit choklad/vit persika) med start muzli.

Lunch: Hamburgare, friscobröd, ketchup, avocade, rödlök

Middag: Frökusar (2 halvor) med smör, ruccola, ost, avokado, kaffe, turkisk yoghurt med honung och frusna blåbär

Övrigt: 2 cheeseburgare, julmust

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *