3 januari, okänd vikt, frukostbuffe, kinabuffe, sushibuffe, volleyboll, rankad 57 i beachvolley-Sverige

Imorse vaknade man i Malmö efter gårdagens Lindy Hop dans i Lund på Mejeriet.

Ingen viktnotering utan nästa vägning får komma iochmed morgondagens invägning.

Igårkväll konstaterade jag att jag var rankad 57 i Beachvolley Sverige :). Inte illa. Det blev en kul diskussion på Facebook om det: https://www.facebook.com/victor.adolfsson/posts/10150447824060957.

Jag begav mig iväg tidigt och hittade (efter bra vägbeskrivning och tips från min värd) till Systrar och Bröder där jag åt frukostbuffe

Frukostbuffe på Systrar och Bröder

Frukostbuffe på Systrar och Bröder

Därefter tog jag lite promenad hem till en kompis och där tog jag en powernap men smålyssnade lite på TV-n så jag vet inte riktigt om jag lyckades sova men det var skönt att vila lite.

Därefter tog vi en promenad in till Gustav Adolfs Torg där vi mötte upp två andra Lindy Hop dansare och så åt vi mat på Rose Garden (sushi och kina buffe)

Sushibuffe med guacamole... stark sådan...

Sushibuffe med guacamole... stark sådan...

Kinabuffe

Kinabuffe

Dvs jag har ätit en massa gott idag så det blir spännande med ny invägning imorrn men man måste ju få unna sig lite emellanåt.

Tackar alla trevliga Malmö och Lunda-dansare för härliga danser och trevligt sällskap under dessa två dagar! Vi ses snart igen för då är det dags för Swingin the Castle. Jag har också uppdaterat min Lindy Hop sida med ytterligare en kartmarkör för KulturMejeriet i Lund

Därefter körde jag hemåt Karlskrona för att hinna hem till Volleybollträningen. Vi körde mycket matchövningar idag iochmed lördagens matchsammandrag mot de övriga lagen i samma division som KFUM Karlskrona. Tabellen efter senaste sammandraget:

Tabell
Karlskrona 19p
Kalmar 14p
Moheda 11p
Spike 8p
Lenhovda A 7p
Jönköpings BC 6p
KFUM Karlshamn 4p
Lenhovda B 2p

Matmässigt på kvällen blev det inte någon reda med iochmed att man käkat stor frukost och stor lunch. Jag nöjde mig med osolean-vatten och en dubbelsnickers innan träningen och sen naturgodis och körsbärstomater efter träningen. Imorrn är det tillbaka till mer ordnade förhållanden vad gäller kost (och förhoppningsvis motion om bara regnet går över).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *