4 januari, 80.7kg, bokföring, premiär för iphonehandskarna under löpturen, KHK-Vimmerby Allettan

Imorse stod vågen på 80.7kg (upp 0.1kg på två dagar). De två dagarna bestod delvis av frukost och lunchbuffe i Malmö så jag är inte så besviken :).

Motion:

Ikväll var jag ute och sprang min nya mil-runda (BTH-Willys) som jag sprungit en gång tidigare. Idag tog jag samma sträcka på 51:52 (54:20 förra gången). Coopertestet (första 12minuterna) kom jag 2.67km. Första 5km tog 23:14 vilket jag är nöjd med. Därmed uppnådde jag ett av mina mål, 5 km på under 25 minuter (nära på ett annat mål: coopertestet skulle överstiga 2.7 km). Tyvärr kunde jag inte hålla samma tempo hela tiden. Lite svårt med tempot då jag drabbades av två felaktiga GPS positioneringar så totalsträckan var 10km 750m enligt Endomondo när samma sträcka den första januari var 10 km. Det var också premiär för mig att använda mina nya handskar anpassade för smartphones. I mitt fall så fungerade dessa utmärkt för Iphone 3GS.

Kost

Frukost: 3 knäckebröd med smör, keso (chili/chipotle), skinka, slånbärssaft.
Lunch: Hamburgare, friscobröd, ketchup, lök, 1 vitlök, cheddarost.
Middag: Banan, Osolean-vatten. Glycoslim(choklad)-lättmjölk-blandade bär.
Övrigt: Naturgodis

Övrigt

Under dagen blev det lite bokföring och på kvällen kollade jag hockey, första matchen i Allettan mellan Vimmerby-KHK. Efter 1 perioden så leder KHK med 0-1 :). Matchen slutade till slut 3-7 till KHK som nu leder Allettan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *