5 januari, 80.6kg, bio

Imorse stod vågen på 80.6kg (ner 0.1kg jämfört med igår)

Kost

Frukost: osolean-vatten, 3 knäckebröd med smör, keso (chili/chipotle), skinka, 1 apelsin, vatten

Lunch: Fiskgratäng

Middag: Osoleanvatten, kycklingvingar med aioli och rotfrukter (på Harrys)

Övrigt: cappucino-daimsmak. Innan middagen åt jag 0.47kg naturgodis.. Inte bra!!!! Måste börja skärpa mig igen vad gäller onödigt energiintag, speciellt en sådan här dag som inte hade någon direkt fysisk aktivitet inplanerad. Blir att korrigera det hela imorrn med mindre energiintag och högre energiförbrukning (det är min plan iaf).

Övrigt

På kvällen var jag och såg på bio med några kompisar, The Girl with the dragon tattoo, http://www.imdb.com/title/tt1568346/. Den var väl OK, i korthet: Män som hatar kvinnor, dubbad till engelska, med andra skådisar och annan handling och felöversatt titel innehållande 1 James Bond, 1 (eller 2?) Carl Gustaf Gilbert Hamilton.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *