8 januari, 80.4kg, middag hemma, KHK-Vita Hästen förlust, bokföring, God mat

Imorse stod vågen på 80.4kg (ner 0.1kg jämfört med igår).

Idag blev det lite bokföring på morgonen, moms för november, skatt och arbetsgivaravgifter för december, nytt bokföringsår (2012) med ny kontoplan (2010 BAS AktieBolag omfattande).

På kvällen hem till mor och far och äta god mat (se nedan) samt kolla hockey, Vita Hästen mot KHK som tyvärr slutade 5-2 till Vita Hästen. Så just nu ligger KHK 3:a i tabellen.. Hoppas på revansch och mer mål framåt på onsdag.

Idag är julledigheten slut och imorrn blir det åter till jobbet och “vardagen”. Siktar på öppet hus på Tipsy på kvällen där man kan prova på Bugg och Lindy Hop. Kom dit du med vet ja! På tisdag tänkte jag träna volleyboll, på onsdag badminton, på torsdag volleyboll, ska bli nice.. Hoppas jag inte köper en massa naturgodis denna veckan också bara… Vill ju gå ner det där sista kilot igen så man kommer ner klart under 80kg igen…

Kost

Frukost: Osolean-vatten, fil med start muzli och pistagemandel.
Lunch: Osolean-vatten, glycoslim(choklad)-lättmjölk-blandade bär, pistagemandel.
Middag: Potatisblommor, oxfile med kantarellsås, körsbärstomater

Potatisblommer med oxfile och kantarellsås

Potatisblommer med oxfile och kantarellsås

Övrigt: Vaniljmunk, 2 apelsiner, 3 nävar pistagemandel

Motion

Provade DVD-n jag köpt, Effektiv träning med Gummiband. Jag provade den första delen bara: Resistance band warmup. Man har ju inte helt bra koll på uppvärmningen ens så det är bra att köra bara den någon gång innan man faktiskt går in och börjar göra övningar. Hoppas jag kommer igång med övningarna också snart bara, vore kul och se om det ger något märkbart resultat :).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *