9 januari, 80kg, första jobbdagen efter julledigheten Tipsy Dance prova på Bugg och Lindy Hop

Imorse stod vågen på 80kg 🙂 (ner 0.4kg jämfört med igår). Utbytet av naturgodis mot pistagemandel (proteinrikt men ganska hög fetthalt samt energimängd…) verkar hjälpa.

Motion

NEAT: Tog den lilla omvägen på 750 meter till jobbet, med spurten uppför trapporna som vanligt. Borde försöka ta omvägen via Bergåsa, dvs en rejäl morgonpromenad iaf en dag i veckan.

Dans: Idag var det prova på på Tipsy Dance Club, Lindy Hop och Bugg, 2 pass om 30 minuter vardera. Jag kom dit vid 18.05 och det saknades förare på buggen så jag hoppade in och var hjälp-förare. Gott om folk faktiskt, kul! Sen blev det lindy hop och jag tror alla stannade kvar. Nice! I andra passet var det inte lika många så jag tog en paus från buggen och pratade Lindy Hop med två tjejer som funderade på att börja dansa Lindy Hop. De var lite oroliga dock eftersom de skulle vara i Stockholm de tre första veckorna då kursstarten är. Jag fick nytta av sidan jag nyss lagt upp, Lindy Hop Sverige och där hade jag noterat var och när man kan dansa socialt i bland annat Stockholm. Så jag tipsade om Chicago på onsdagar. Så om någon Stockholmsdansare ser två vilsna nybörjarföljare från Karlskrona så får ni gärna visa dem lite grunder, gärna med fokus på åttor då det är det som kommer att gås igenom den första tiden :). Sen var jag med på sista Lindy Hop passet men det var inte så många på det. Imorrn tisdag är det ny prova på dans så passa på och prova Bugg och Lindy Hop på Tipsy Dance Club.

Resistance Band: Körde lite gummibandsövningar innan det var dags att sova. Resistance band warmup följt av Resistance band cardio. Cardion avbröt jag efter lite mer än 1 set (avslut 00:35). Fungerar rätt bra att öva med DVD tycker jag. Har redan lärt mig några nya övningar. Tror det kan bli rätt bra om man får vana att köra ett sådant här pass hyfsat ofta. 🙂

Kost

Frukost: Osolean-vatten, 3 knäckebröd med smör, keso (grillad paprika), skinka, pistagenötter (tror jag, kommer inte ihåg…)

Lunch: Pastasallad med kyckling och fetaost med vitlökssås

Middag: Osolean-vatten, glycoslim(choklad)-lättmjölk-blandade bär, pistagemandel

Övrigt: Några nävar pistagemandel

Problem: Min glycoslim börjar ta slut så jag får kanske en liten referensperiod då jag bara går på Osoleanvatten och i övrigt vanlig kost (3 mål mat, ingen kostersättning). Har beställt nya varor (osolean och glycoslim, 2 burkar av vardera).. Kollade upp det nu och ser att varorna befann sig i Herne-Boernig, Germany och anländer “by end of day” på onsdag… Så det blir kanske ingen riktig referensperiod trots allt.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *