15 januari, 80.7kg, Varmbadhus, Mariestad-KHK hockey, Bio Hamilton – I Nationens Intresse

Imorse stod vågen på 80.7kg (ner 0.5kg jämfört med igår).

Motion

Praktiskt taget ingen. Vid 13-tiden stack jag till varmbadhuset för lite bastu, bubbelpool och kallbad. Det blev några simtag i den kalla bassängen iaf. Superskönt att sitta i bubbelpoolen och slappa lite. Snackade lite skit med en kompis som ska göra klassikern och han skulle starta med Vansbrosimningen. Det är den del av klassikern jag skulle kunna fixa med (Vätternrundan-cykling har jag ingen möjlighet att fixa, Vasaloppet-skidor har jag absolut ingen suck på då jag inte åkt långfärdsskidor på 15 år eller något och då var det bara korta sträckor på vägen till Kjells backe eller på väg till backen ner mot sjön :). Lidingöloppet-löpning är lite för långt i nuläget då jag för tillfället håller mig till att springa en mil som maxsträcka.)

Nu kom jag på att jag faktiskt begav mig ut på en löptur men jag avbröt den rätt snabbt. 1.7km på 9 minuter 12 sekunder samt promenad 1.5km på 16 minuter 53 sekunder.

Kost

Har nog ätit för mycket onyttigt idag…

Frukost: Osolean-vatten,  verum hälsofil blåbär/svartvinbär med start muzli

Lunch: Lowcarb delifreshmål men med kyckling, creole fries, ramlösa

Middag: Osolean-vatten, Glycoslim-vanilj med 3dl lättmjölk, frysta hallon och ingefära, lite fil i shaken också.

Mellanmål: Mixade nötter (till hockeyn), körsbärstomater, 1 apelsin, 3 st kakor.

3 st 45 grams chokladbitar (plopp, center, center) samt 100gram mörk lindt choklad Chili (till bion).

Övrigt

Hockeyn slutade tyvärr 2-1 mellan Mariestad och KHK. Inte bra.. Nu måste vi se till att vinna de kommande matcherna så att vi tar oss till Play-Off.

Bestämde mig vid 20.30 att sticka på bio och se Hamilton – I Nationens Intresse kl 21.15. Har läst alla böckerna och gillar dem skarpt så detta är en film jag sett fram emot länge. Helt klart sevärd och den håller hög klass. Nästan så man får lust att läsa om böckerna igen. Hoppas verkligen att de filmatiserar de kvarvarande böckerna också :).

Lite webstatistik

Idag har följande sökbegrepp lett fram till denna websidan:

Igår ledde följande sökningar till min sida:

  • tjejer med push ups – gissa om den personen blev besviken.
  • auditon medelavancrad herräng –  denna person blev nog mer nöjd med sökresultatet.
  • god kaka elle tårta – tror denna blev lite besviken av att se alla de dagar jag ätit just tårta eller kaka, dvs minst varje onsdag…

Någon har idag klickat sig vidare till heptown.com, troligtvis den som sökte på socialdans malmö lindy hop, så det var ju bra :). Lite därför jag la upp just den sidan, Lindy Hop i Sverige.

Övrig statistik

  • 1,990 views all-time. Dvs när du läser det här kanske du genererar den 2000 sidvisningen 🙂
  • 114 views on your busiest day, December 4, 2011
  • 16 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *