16 januari, 80.7kg, 2000 sidvisningar på websidan, boogie woogie ikväll

Idag stod vågen på 80.7kg (oförändrat jämfört med igår morse).

Såg nu på morgonen att antalet sidvisningar stod på prick 2000 så jag tänkte att det var lika bra att skriva :).

Ikväll blir det Boogie Woogie grundkurs, första tillfället. Ska bli kul att prova något nytt. Och till helgen blir det Castle Swing på AF Borgen i Lund.

— Uppdaterat 23:42 —

Motion

Promenad till jobbet som vanligt.
På kvällen blev det Boogie Woogie Grund 90minuter, första tillfället. Vi gick igenom följande (ur förarens perspektiv, tvärtom för följare)

  • grundsteg på stället: trippelsteg, trippelsteg. Förare sätter vänster fot bakom höger och fullföljer trippelsteget, sen höger fot bakom vänster och fullföljer trippelsteget.
  • passering med låg hand: trippelsteg, trippelsteg, vänstersteg fram, högersteg fram (sen grundsteg på stället direkt i samband med vändningen)
  • passering med hög hand över följarens huvud: trippelsteg, trippelsteg, vänstersteg fram, högersteg fram (sen grundsteg på stället direkt i samband med vändningen)

Efter dansen körde jag ett pass med DVD:n Simply Resistance Cord ca 47 minuter med ett rött och blått band band (ca styrkenivå 3 av 7). Detta var min andra fullständiga genomkörning av träningsprogrammet och den första på nivå tre. Dessa är de olika momenten:
■Resistance band Warm-Up
■Resistance band Cardio
■Resistance band Strength & Core
■Resistance band Strength & Restore

Sen sist så har skaffat en yoga matta vilket gör Strength & Core samt Strength & Restore lite behagligare för knä och rygg. Faktiskt trevliga övningar. Får se om det får någon effekt på morgondagens vägning med tanke på att jag ätit vanlig lunch och vanlig middag, dvs ingen kostersättning idag utan enbart osolean-vatten (protein).

Kost

Frukost: Osolean-vatten, 2 knäckebröd med smör, keso (grillad paprika), slånbärssaft, en mugg verum hälsofil med start muzli.

Lunch: Baconlindad kycklingfile, potatis, sås, sallad.

Restaurang Matsmedjan

Baconlindad kyckling med potatis, sås och sallad

Middag: Kebabsallad, osolean-vatten

Kebabsallad med Saga som åt pizza

Kebabsallad med Saga som åt pizza

Övrigt: 2 kakor, 2 körsbärstomater, blandade nötter

Övrigt

Käkade middag med en tjejkompis som är på tillfälligt besök i stan. Hon är också dansnörd precis som jag så det var mest snack om olika dansworkshops. Bland annat snackade vi om följande som hon varit på: Camp Canary. Hade ju varit så nice om man bestämde sig för det och verkligen kom iväg. Någon som är intresserad?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *