19 januari, 80kg, volleyboll

Idag stod vågen på 80kg (oförändrat jämfört med igår)

Motion:

Idag var det volleyboll som gällde, höll på ca 1h45min. Vi körde mest paradise spel (2 mot 2, herre på täppan variant). På slutet körde vi ett set till 21 som jag tyvärr förlorade men vi gjorde en stark upphämtning på slutet. Ett trevligt träningspass helt enkelt.

Känner av träningsvärk i bröstmuskulaturen sen igår, skönt :).

Kost:

Frukost: Osolean-vatten, 2 knäckebröd med smör, keso (grillad paprika), en mugg yoghurt persika/passion med start muzli, 1 apelsin, 1 bit gurka

Lunch: Pasta med kebab-ostsås samt salsaköttfärssås

Middag: Osolean-vatten, 3 stekta chorizekorvar med ketchup, gurka

Övrigt: Onsdagsfika (vetelängd), 3 kakor, 1 äpple. Efter volleybollen blev det gainomax samt kesella (rabarber) med frusna hallon (dvs en enkel variant på turboglass).

Tog en sväng ner till Rotundan där det var första dagen på sjuksköterskenollningen. Kvällen börjar med tre kramar, två från folk jag känner och en från en okänd kvinna i sina bästa år :). En bra början. Det fortsatte med att Nils bjöd på en punsch med mjölk och sen kom vi in på gamla minnen och på hur … ung jag är… Träffade på några gamla goingar där och en ny sjuksköterskestudent som jag känner sen några år tillbaka. Gissa om jag blev förvånad av att se han där! Han hade dessutom blivit av med sin nollebricka och var inte helt nöjd med det :). Kvällen avslutades med att prästen drog ett skämt så allt är som det brukar.

Sitter nu och kollar på Big Bang Theory och iochmed reklampausen funderar jag på likheterna i mitt liv och deras.. Indisk tisdag för min del, Sheldon kör Thai på måndagar. Undrar om det finns fler likheter? Några förslag?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *