23 januari, 80kg, boogie woogie, gummibandsövningar, prova Skyr

Idag stod vågen på 80kg. Detta förvånade mig något men jag hade det på känn när jag vägde mig igårkväll.. Nåja en positiv förvåning alltså med tanke på att jag trodde att jag skulle gått upp med tanke på vad jag ätit under helgen. Inte så konstigt dock med tanke på hur mycket jag dansat i Lund under samma helg :). Får se när jag hinner göra fredagens, lördagens och söndagens inlägg.

Motion

Boogie Woogie 60min (grundsteg, grundsteg passering, grundsteg passering under hand, grundsteg bakåt)
Gummibands-DVD: Resistance band Warm-Up, Resistance band Cardio, Resistance band Strength & Core, Resistance band Strength & Restore, 2 gummiband.

Kost

Frukost: Osolean-vatten, yoghurt persika/passion med start muzli

Lunch: Flygande jacob med ris, jordnötter, sallad, coleslaw

Middag: Osolean-vatten, glycoslim-vanilj med 3dl lättmjölk, frysta hallon

Mellanmål: 4 kakor, naturgodis, Skyr.

Provade alltså Skyr Hallon Granatäpple ikväll efter danspass och gummibandsövningar. God smak och förhoppningsvis så nyttig som det står på den; 16 gram protein, 120kcal, tatal vikt 160 gram, fetthalt 0.2%.

16 gram protein, Isländsk Yoghurt

Skyr Hallon & Granatäpple, Naturligt proteinrik och mättande, 16 gram protein

KHK elitklass?

Idag stod det på löpsedlarna att derbyt mellan KHK och KRIF höll elitklass. Självklart köpte jag tidningen och i sportbilagan så fanns det en helsida om Allettan Södra, där ena rubriktiteln är GLÖDHETT!. I ingressen står sanningen: Igår vann laget mot tuffaste rivalen Kallinge/Ronneby och det mesta i Telenor Arena höll elitserieklass – utom lagen på isen.

Den andra artikeln löd: Karlskronas stjärna: “Vi krigade hela vägen i dag”. Citat från Bates Battaglia med 580 NHL matcher i bagaget. Den sista delen av sidan var en fråga till 5 i publiken: Varför gås så många på hockey här? Går KHK upp i Allsvenskan den här säsongen?

Kul att KHK och Blekinge-hockeyn får denna uppmärksamheten. Nu gäller det att ta sig upp till Play-Off -plats så att vi förlänger säsongen lite till 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *