25 januari, 79.4kg, all time low i modern tid. badminton. KHK-Vimmerby

Idag visade vågen 79.4kg, all time low i modern tid för mig. Nice!!! Tur man åt Noggerglass igår.. Nej, allvarligt talat. Jag körde dubbla pass igårkväll med först volleyboll följt av Lindy Hop. Dock inte speciellt många Lindy Hop danser. Med tanke på vad jag åt igårkväll så räknade jag inte med att gå ner tills imorse.. Menmen, trevligt. Kan det vara så de två kvällarna jag ätit Skyr kan ge sådant resultat? En teori jag har då är att min träning ligger på en bra nivå men mitt proteinintag har varit för lågt, med ett ökat proteinintag som de två senaste kvällarna så kan muskelandelen öka och därmed även min förbränning, vilket på sikt bör leda till viktnedgång… Muskelmätningen har varit positiv denna perioden också: måndags: 42.2, tisdags: 42.3, onsdags 42.4.

Idag åt jag inte Skyr och jag har inte kört ett dubbelpass träning så min uppskattning är att muskelmätningen hamnar på 42.3 imorrn igen.

Motion

Badminton 60 minuter. Gick inte så bra idag dock men det är bra träning.

Under hockeymatchens två pauser så var jag ute och gick samt sprang (största delen av sträckan sprang jag).

KHK

Idag vann KHK över Vimmerby med 4-0. Riktigt bra och viktig seger. Vi ligger nu på tredjeplatsen efter 8 spelade matcher och det är topp 4 som går vidare till play-off. Vore superkul att få en riktigt lång hockeysäsong! 🙂

Vita Hästen 8 21
Olofström 8 16
Karlskrona 8 15
Kallinge/Ronneby 8 13
Mariestad 8 12
Kristianstad 8 9
Skövde 8 5
Vimmerby 8 5

Kontrolluppgifter

Ikväll påbörjade jag arbetet med kontrolluppgifter till Skatteverket. Måste sticka till kontoret snart och bokföra och skriva ut det senaste och skicka in innan 31 januari…

Kost

Frukost: Osolean-vatten, havregrynsgröt med hallonsylt kanel och ingefära

Lunch: Mexikansk paella med mycket sallad och brödskiva

Mexikansk Paella på Matsmedjan

Mexikansk Paella på Matsmedjan

Middag: Hamburgare, pommes

Övrigt: Blåbärspaj med vaniljvisp (2 bitar, den var grymt god), 1kaka, cheese balls, turboglass (125gram rabarberkvarg, hallon, blåbär, mixade nötter)

Blåbärspaj

Blåbärspaj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *