27 januari, 79.7kg, KHK vann borta mot Skövde

Idag stod vågen på 79.7kg, dvs ner 0.3kg jämfört med igår (och igår åt jag Skyr…). Hmm man kanske borde göra en studie på sig själv och säkerställa samma frukost, lunch, middag, mellanmål samt övriga mellanmål varje dag i en vecka och ha samma motionsmängd samma veckodag samma vecka två veckor i rad. Den ena veckan äter man dessutom Skyr varje kväll vilket man inte gör den andra veckan.. Samt man mäter som vanligt vikt och muskel samt fett procent…

Motion

Praktiskt taget ingen. En liten promenad bara.

Kost

Frukost: Osolean-vatten, 1 fralla med ost och skinka.

Lunch: Pasta med salsa köttfärssås och kebabostsås

Middag: Tacobuffe på Fox, 4 tallrikar (dvs alldeles för mycket). (nachochips, tacokött, ost, tomat, salsa, gurka, majs, dipsås, sallad). 1 coca cola

Övrigt: Flertalet kakor, 1 äpple

KHK-vinst mot Skövde

Efter jobbet blev det afterwork buffe på Fox and the Anchor. Denna bestod av Tacos… Blev massa mat för min del, för mycket… Därefter började hockeysändningen uppe ifrån Skövde och stämningen var bra.. Matchen slutade till slut 2-4 till KHKs fördel. Sista målet gjorde vi i tom kassa, underbart! Nu ligger vi 2 i Allettan södra och har därmed just nu en plats i Playoff.. Nu gäller det att vinna några matcher till och säkra play-off platsen!

Vita Hästen 9 24
Karlskrona 9 18
Olofström 9 17
Kallinge/Ronneby 9 15
Mariestad 9 12
Kristianstad 9 12
Skövde 9 5
Vimmerby 9 5

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *