31 januari, 78.9 kg, all time low, volleyboll, lindy hop, indisk mat

Idag stod vågen på 78.9 kg, dvs ALL TIME LOW sen jag började mäta i modern tid. :). Detta är en nedgång med 0.9 kg jämfört med igår. Muskelmätning steg också 0.2 enheter sedan igår morse, också detta är ett slags rekord för mig men ett ALL TIME HIGH.

Har dock ätit alldeles för mycket nötter och bär under kvällen så gissningsvis är morgonvikten imorrn på ca 79.7kg..

Motion

Volleyboll 90 minuter. Jag börjar med att springa ihop med en kompis och får hans knä i mitt lår. Lite snabb improviserad kylning av låret med min kalla vattenflaska och sen på det igen. Därefter lyckas en studsande boll (via väggen bakom) träffa mig i huvudet över ögonbrynet, så det fick bli en liten paus till. Sen kunde träningen och spelet fortgå utan problem för min del.

Lindy hop fri träning 60 minuter. Kul att dansa igen men vilken dålig kondition man har känns det som. Måste träna mer cardio kanske…

AB-test Skyr pågår

I söndags kväll började jag mitt AB-test med mig själv som både A och B subjekt. Testet går ut på att prova effekten av Skyr som tillägg till mina befintliga kost och motionsvanor jämfört med en vecka då jag inte äter Skyr. Detta är alltså 3 kvällen med Skyr i testet. Ser fram emot mitt kommande AB-test Noggerglass för att se vilken effekt Noggerglass kan ha på vikten.

Kost

Frukost: Osolean-vatten, 2 brödskivor med smör, leverpastej, slånbärssaft.

Lunch: Osolean-vatten (sprang hem för att dricka det, och sen till indiska matstället), kyckling saag xhot-ris, naanbröd (supergott som vanligt, dock åt jag inte upp hela. Det kan nog vara rätt sunt för min del att försöka skära ner på lunchportionerna :).

Middag: Glycoslim-vanilj med 3dl lättmjölk, frysta hallon, frysta blåbär.

Övrigt: 1 clementin, 3 kardemummaskorpor, 2 bondkakor, massa mixade nötter och bär, 1 Skyr jordgubb (efter de två träningspassen).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *