8 februari, 78.5kg, lite badminton, mycket fika, mycket mat, kebabsallad, Mästerkatten 3D

Idag stod vågen på 78.5kg, ner 1.3kg jämfört med igår (igår var det volleyboll 90minuter, lindy hop 60 minuter, bastu 60 minuter (?)). Detta ger tydligen en viss effekt på vikten. Samt effekt på annat skulle det visa sig.

Motion

Badminton 20minuter. Började med en match som gick ok men på slutet kände jag mig sliten. Började sen spela en till men märkte att det inte fungerade då jag började svettas kopiöst och blev lite groggy, typ som ett blodsockerfall antar jag. Så jag gick och tog en rejäl fika och vilade 25 minuter eller nåt. Därefter kunde vi spela 2 mot 1 i ett set iaf och då kändes det bra igen. Antar att jag hade lite ojämn vätskebalans sedan gårdagen (trots att jag säkerligen druckit 0.5l-1l vatten på förmiddagen).

Bio: Mästerkatten 3D eng

Ikväll blev det Mästerkatten 3D (engelskt tal) på bio med grannflickorna. En trevlig film som lockade till (s)k(r)att. Det var verkligen ingen miss(e) att välja denna filmen. Förlåt för de katt-astrofalt dåliga ordvitsarna. Får väl gå i kattedral och bikta mig..

Kost

Frukost: Osolean-vatten, 2 brödskivor med smör, skinka, 1 morot.

Lunch: Sommarbuffe på matsmedjan: lax, biffar, kotletter, kyckling, potatisgratäng, majs, övrig sallad, aioli, bearnaisesås, jordgubbsmousse.

Sommarbuffe på Matsmedjan

Sommarbuffe på Matsmedjan

Middag: kebabsallad

Övrigt: kardemummaskorpa (före badminton), under badminton: pucko, fralla med skinka och ost, chokladbulle, kaka med choklad och jordnöt. semla (onsdagsfika). På bion: mörk choklad med chili, några dextrosol. Apelsin (sent)

Semla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *