27 februari, 81.6kg, Aerolates på Lokomotion, Boogie Woogie på Crazy Stepz

Idag stod vågen på 81.6kg (ner 0.3kg sedan igår). Är iaf frisk nu så jag börjar träna igen.

Motion

Aerolates (55minuter) på Lokomotion. Detta var mitt andra klipp på 5-gångersklippkortet som jag skaffade i oktober eller november. Det går ut den 28 februari… Aerolates är effektiva styrkeövningar hämtade från pilates/yoga. De ska utmana kroppen med stabilitet och balansträning. Träffade på en kollega / chef jag inte sett på några år och hon noterade den positiva förändring som skett i min fysik sedan den tiden, vilket kändes mycket bra :). Tack!
Så här ser några av aerolates övningarna ut. Det var ett ganska tufft pass. Får se hur kroppen känns imorrn.

Boogie woogie (90minuter) på Crazy Steps. Vi körde repetition på gamla turer. Grundsteg på stället. Grundsteg på stället följt av passering, Grundsteg på stället följt av passering/vändning. Grundsteg på stället följt av sugarpush. Grundsteg på stället, bom ut, följaren möter upp med rygg mot högerarm, grundsteg bak, grundsteg bak, ta bort bom och följaren backar två trippelsteg ytterligare medan föraren vänder upp och därefter gör en passering. Sedan gjorde vi två nya. Grundsteg på stället, bom ut, följaren möter upp med rygg, grundsteg bak, steg fram, steg fram (samtidigt som liten knuff i följarens rygg) och sen är man i öppen position igen. Grundsteg på stället med tvåhandsfattning, som en passering med händerna över följaren, föraren går sina två steg bakom följaren och för sedan följaren bakåt igen där den kom från och man gör sedan sina två trippelsteg och för därefter en passering. Den sista turen var kul 🙂

Promenad till jobbet med sprint uppför trappan.

Kost

Frukost: Osolean-vatten, havregrynsgröt med hallonsylt kanel och ingefära

Lunch: Pastasallad med kyckling och fetaost med vitlökssås

Middag: Osolean-vatten, Glycoslim-choklad med 3dl lättmjölk, frysta hallon, pistagemandel

Övrigt: 1 celsiusdricka (citron/lime), 1 banan (efter aerolates). 1 skyr blåbär (innan dans), 1 apelsin (efter dans)

Celsiusdricka

Idag provade jag ytterligare en “hälsoprodukt”, nämligen Celsius Citron/Lime. Den ska öka ämnesomsättningen/förbränning och ge energistimulans. En burk innehåller 10kcal. Jag återkommer när jag vet mer om jag tycker det fungerar eller ej. Jag köpte en burk till med Cola-smak. Citron/lime varianten kändes fräsch och god iaf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *