29 februari, 80.4kg, badminton, zombie run löprunda

Idag stod vågen på 80.4kg (upp 0.5kg sedan igår)

Motion

Idag blev det en timme badminton. Kände mig dock sliten och inte alls så pigga ben som jag hade velat.

Löprunda 30minuter, se nedan.

Zombie run – Uppdrag 1

Ikväll klarade jag mitt första zombie run uppdrag. Lyckades hitta lite förnödenheter på vägen, såsom ammo, första hjälpen, radio etc. Hittade även lite viktig info i sjukhuset men där blev det svettigt. Zombies kan vara jobbiga speciellt när de springer och lyssnar av ens radio…. Nästa gång går Robbie Williams bort ur playlisten. Zombieserna ville inte dansa lindy hop och låtvalen var inte de bästa när det gällde att ha högt tempo när zombieserna flåsade en i nacken… Rundan tog väl ca 30 minuter. Det jag saknade var en rapport i efterhand på hur långt och länge jag sprang samt lite annan statistik så att man vet hur man ligger till nu och har något att jämföra med. Har lagt ett supportärende om just detta.
Zombies, Run! - Six to Start

Jag efter första zombie run-rundan

Jag efter första zombie run-rundan

Kost

Frukost: Osolean-vatten, havregrynsgröt med hallonsylt kanel och ingefära

Lunch: Wallenbergare, potatismos, sås, lingonsylt, mycket sallad

Middag: Osolean-vatten, Glycoslim-choklad med 3dl lättmjölk, frysta hallon, frysta hallon, pistagemandel.

Övrigt: Celsiusdricka (innan badminton), 1 päron, 2 tårtbitar,1 skyr (blåbär) efter löpning. 2 kakor

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *