1 mars, 80.2kg, zombie run nummer 2

Idag stod vågen på 80.2kg, dvs ner 0.2kg sedan igår morse.

Zombie run nummer två – Lay of the Land

Idag var jag ute på en 48 minuter lång zombie run med runner nr 7. Dagens runda var Lay of the Land – A tour of the Abel Township. Jag hade hoppats på en lugn runda runt byn, inte alltför lång då hockeymatchen skulle börja en halvtimme efter att rundan startade… Tji fick jag.. När jag väl närmade mig de trygga murarna runt Abel så fick jag nya order om att jag skulle vända för att de ville göra vissa radio-tester… Så det blev en lång extra runda medan våra kära radiooperatörer höll låda och vitsade, allt medan jag försökte hålla alla zombies bakom mig… Nåja, hittade iaf lite vattenflaskor och annat. . Hittade en tidning, Vermanen Times Article som beskrev lite mystiska bränder i samband med några bioteknik-laboratorier. De som ligger bakom kan vara #netrophil. Runner 7 berättade också lite angånde de kringliggande bosättningarna, vilka som kan vara vänliga och vilka man ska undvika… Viktig information helt enkelt.
Zombies, Run! - Six to Start

Runkeeper karta

Zombie run nr 2 Tour of Abel Township

Glad

Att en kompis till mig börjat träna/tänka på kosten och han säger att jag och en annan kompis varit med att inspirera honom till det. Lycka till i fortsättningen! Bra jobbat hittills!

Östersund-KHK Playoff 2 match 1 av 3

Missade början av matchen pga lite lång zombierunda… Dock missade jag bara de första 7 minuterna ungefär. De hade ett längre spelavbrott i Östersund då ena målburen kom ur sin position och skadade sina fästen i isen antar jag. Bra timing för mig alltså. Matchen slutade 3-4 till KHKs fördel. Sweet. Ny match fast hemma i Karlskrona på lördag.

“Vi vill se KHK” hörs fansen i Östersund skandera några minuter efter matchens slut :). Härligt att KHK fans kör igenom halva Sverige för att se sitt lag kämpa! Kände igen två på bilden i BLT, Rickard och Sune!

Motion

Löpning 48minuter (andra zombierun)

Kost

Frukost: Osolean-vatten, havregrynsgröt med hallonsylt kanel och ingefära

Lunch: Pastasallad med kyckling och fetaost med vitlökssås

Middag: Osolean-vatten, Glycoslim-choklad med 3dl lättmjölk, frysta hallon, frysta hallon, pistagemandel

Övrigt: 1 äpple, 3 kakor, celsius (cola) (efter löprunda), 3 goda kakor till hockeyn. 1 morot, 1 tomat. 1 Skyr blåbär

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *