3 mars, 80.6kg, Zombie run nummer 3, KHK-Östersund playoff 2 match 2, fisksoppa

Idag stod vågen på 80.6kg (upp 0.7kg sedan igår)

Distraction – Lure zombies away from Abel

Idag fixade jag Zombie run #3. Pga lite problem med grinden så fick vi runners agera lockbete för att få bort zombies från byn. TACK!… Inte nog med att bege sig ut i zombieland, dessutom ska man ha en stor pipande ryggsäck på sig så att alla zombies i närheten vet var man håller hus så att att de kan ta upp jakten… Tack!.. inte alls bitter.
Det blev den sedvanliga milsrundan iaf, på 53min25sek (dock trodde endomondo att rundan bara var 7km).. Den missade därmed en hel del gps-positioner längs vägen. Skönt att springa milen igen, det var ett tag sedan nämligen.

Ser fram emot att Zombie run får bättre GPS stöd och koll på statistiken själv så att man slipper ha Endomondo eller Runkeeper igång i bakgrunden.
Zombies, Run! - Six to Start

KHK-Östersund Playoff 2 match 2

KHK mötte Östersund hemma i match 2 i playoff 2. Tyvärr gjorde KHK en av säsongens sämsta och svagaste insatser. Felpass, felbeslut och inte lika vilja och jävlaranamma som de mer motiverade Östersundsspelarna. Matchen slutade 2-4 till Östersunds fördel.

Motion

Löpning, zombierun nr 3, 53 minuter, 1 mil

Kost

Frukost: Osolean-vatten, havregrynsgröt med hallonsylt kanel och ingefära

Lunch: Glycoslim-choklad med 3dl lättmjölk, frysta hallon, frysta hallon, pistagemandel

Middag: 2 bitar vitlöksbröd med aioli, fisksoppa (massa sorters fisk, potatis, musslor, aioli) supergod, chocolate madness (brownie och glass)

Harrys fisksoppa

Harrys fisksoppa

Övrigt: gainomax direkt efter löpning, celsius cola när man kom hem efter löpningen. 1 apelsin, lite chips

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *