4 mars, 80.4kg, vasaloppsfrukost med geisha-scones, KHK-Östersund, bio

Idag stod vågen på 80.4kg (ner 0.2kg jämfört med igår). Blev lite bokföring idag.

Vasaloppsfrukost

Vi samlades ett gäng för att heja på Karla (och jag hejade även på Joakim såklart). Jag hade gjort Geisha-choklad-scones och andra hade gjort gott bröd och så. Mycket smarrigt och gott. Jag provade lite nya smaksensationer idag.. Geisha-choklad-scones med lax, med apelsinmarmelad, med vitlöksost, med vanlig ost, med skogsbärsmarmelad, med skinka. Säger grattis till Karla och Joakim som båda genomförde Vasaloppet med bravur! Superstarkt jobbat, är grymt imponerad av er båda!

Geisha-chokladscones med tillbehör 1

Geisha-chokladscones med tillbehör 1

 

Geishachokladscones med andra tillbehör

Geishachokladscones med andra tillbehör

KHK-Östersund, Playoff 2 – Match 3

Idag mötte KHK Östersund i den sista och avgörande playoffmatchen för Play-off2. Man märkte en helt annan inställning bland KHK spelarna och de kämpade och slet över hela planen. I tredje perioden gjorde KHK 1-0 men när det var 2 minuter kvar så blev KHK utvisade och vi fick spela boxplay sista tiden. Östersund plockade ut sin målvakt och när det var 6 sekunder kvar så lyckades de kvittera. Det blev därmed en fjärde period och den lyckades vi vinna. Otroligt gott! Normalt ställer jag mig upp och klappar när KHK gör mål men på KHKs två mål idag så studsade jag upp och hoppade istället :). Underbart!

Ny match i playoff 3 på torsdag, hemma mot Vita Hästen.

Bio – This means War

På kvällen blev det bio, This means War. Den var riktigt bra och lockade till mycket skratt. Rekommenderas varmt!

Motion

3 promenader i samband med hockeymatchen

Kost

Frukost: Geishascones (flera), med marmelad, vitlöksost, lax, etc.

Lunch Geishascones (flera), med marmelad, vitlöksost, lax, etc.

Middag: Low carb delifresh (max) med bönsallad

Övrigt: Osolean-vatten, Skyr (hallon-granatäpple)

One thought on “4 mars, 80.4kg, vasaloppsfrukost med geisha-scones, KHK-Östersund, bio

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *