17 mars, 79.2kg, KHK förlust borta mot Olofström

Idag stod vågen på 79.2, dvs ner 0.5kg.

Olofström-KHK 6-2

Idag kom kvalseriens första förlust för KHK, 2-6 borta mot Olofström. Lyssnade på delar av radiosändningen bara. Vad jag läst i efterhand på Bäverbloggen så var det inget bra spel från KHKs sida. Hoppas på bättring till på onsdag då vi möter Kallinge hemma.

Plugin-utveckling

På kvällen provade jag en ny plugin till wordpress (denna bloggen). Det jag ville ha var ett enkeladministrerat sätt att länka ord till annonser för att möjliggöra enklare korslänkning. Exempelvis om jag skriver Coolstuff i en postning så vill jag att det ska visas som en reklamlänk dit. Och om jag skriver KHK så vore det trevligt om det blev en länk dit. Hittade dock ingen plugin som gjorde exakt det så jag provade att justera en existerande plugin och det verkar typ fungera så som jag tänkt. Vad tycker du som läsare om det? Är det en bra eller dålig ide? Störs du av länkarna som visas?

Kost

Frukost: Whey-80 jordgubb, 1 antioxidant-kapsel, 3 knäckebröd med vitlöksost, slånbärssaft

Lunch: Halv indisk pizza, coca cola

Middag: Halv indisk pizza, 1 Celsius apelsin

Övrigt: 3 glassar, 1 äpple

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *