30 mars, 79.8kg, The Wedding Singer samt rolig webstatistik

Idag stod vågen på 79.8kg (ner 0.8kg jämfört med igår)

The Wedding Singer

Ikväll bestämde jag mig för att vara Kulturell så jag gick och kollade på musikalen The Wedding Singer, baserat på den gamla filmen med Adam Sandler. Riktigt kul att kolla på teater/musikal igen, det var ett tag sedan. Tydligen så var det andra gången den uppfördes i Sverige, inte dåligt det. Arrangör var Törnströmska gymnasiet.

Törnströmska gymnasiet 2012

The Wedding Singer - musikal i Karlskrona

Missade du den idag så rekommenderar jag att du ser den 31 mars eller 1 april. Biljett köps via Nortic.

Efter musikalen stack jag en sväng till Harrys där det blev en kaffe och träffa gamla goda vänner.

Webstatistik

Något extra kul som hänt vad gäller min webstatistik för idag, 64 besökare hittills. Detta är det som folk sökt efter på exempelvis Google för att hitta hit (idag):

Search Views
victor adolfsson kg 3
social+dance+foodlindy+hop 1
indisk chicken vindaloo recept 1
khk hockey 1
gummibandsövningar 1
löpning 1mil medeltid 1

Ganska bra sammanfattning av mig, Victor Adolfsson, jobbar på att gå ner i vikt (kg). Rätt social kille som dansar och äter, gärna indisk kyckling vindaloo men han borde nog laga det själv oftare. KHK hockey är självklart intressant iochmed kvalserien till Allsvenskan. För att bli bättre på exempel lindy hop aerials så är det bra att öka frekvensen på gummibandsövningar för att öka styrkan samt förbättra konditionen genom att få en snabbare medeltid på 1 mils löpning. Iofs, allt kanske inte kretsar kring mig, men jag känner igen mig i sökorden idag. (mycket bättre än den gången någon sökte efter 5kg kebabrulle samt kontoplan+hockey.

Det är dock inte rekorddagen vad gäller antalet sidvisningar, för det hade jag den 4 december då jag hade 111 visningar.

Swingbaluns 31 mars

Imorrn är det swingbaluns. Du kan läsa mer om det i detta facebook-event. Hoppas vi ses. Själv har jag dansabstinens. Nästa swingbaluns efter det är den 27 april.

Kost

Frukost: 3 knäckebröd med keso (fyra sorters lök), vitlöksost, samt rostbiff, apelsinjuice, oboy, anti-axidantkapsel

Lunch: Vindaloo xhot-ris, citrus

Middag: Wokade grönsaker med 1.5 chorizo korv, apelsinjuice

Övrigt: 2 bananer, 1 skyr blåbär, 1 kexchoklad, 1 påse bilar, 1 top hat glass, 1 festis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *