31 mars, 80.2kg, Swingbaluns, bokföring, städning

Idag stod vågen på 80.2kg (upp 0.4kg jämfört med igår)

Städning och bokföring

Idag var det bokföring och städning som stod på schemat. Först en sväng till kontoret och bokföra senaste tidens verifikationer och sen hem och städa. Bland annat så är numera dessa undanstoppade.

Osolan och Glycoslim pulver från Mannatech

Osolan och Glycoslim pulver från Mannatech

Det var de produkterna jag använde när jag gick ner mina 10 kg mellan oktober och december. Har bara lite Glycoslim pulver kvar sen är mitt lager helt slut. Jag har dock börjat med en annan produkt för att öka på mitt protein-intag, nämligen Whey-80.

Lindy Hop Swingbaluns

Ikväll kl 19 är det dags för Swingbaluns, dvs socialdans Lindy Hop och Boogie Woogie. Det börjar med en timmes prova på workshop i Lindy Hop så det är bara att komma dit och prova. Det är en helt underbar dans som jag verkligen rekommenderar!

Webstatistik för idag

Rätt kul, igår var jag på musikalen The Wedding Singer vilket jag skrev om i gårdagens postning och idag har tre personer sökt om detta ämnet och hittat till min sida. Ser också att en person har klickat sig vidare till Nortic, så vem vet, jag kanske fixade en kund till kvällens föreställning. Måste kolla upp om Nortic har affiliateprogram så att man kan få betalt för att länka till dem :).

En annan roliga sak, det är fler än jag som tycker att chokladscones är en bra ide :). Jag gjorde sådana (geisha-scones) inför årets Vasaloppsfrukost men jag fick mest konstiga blickar när jag la allehanda tillbehör på mina ypperst goda Geisha-scones (vitlöksost, lax, marmelad etc).

Search Views
the wedding singer karlskrona 3
chokladscones frukost tillbehör 1

Kost

Frukost: 3 knäckebröd med keso (fyra sorters lök, samt chipotle-chili), vitlöksost, samt 1 rostbiff, apelsinjuice

Lunch: Wokade grönsaker med 1.5 chorizo korv, oboy, antioxidantkapsel

Middag: Pizza (300grams), energidryck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *