22 april 81.8kg, foxtrotkurs, Iron Sky

Idag stod vågen på 81.8kg (upp 0.9kg)

Motion – Foxtrotworkshop

5 timmar foxtrot workshop. Idag repeterade vi saker från igår samt gick igenom lite nya saker.

  1. Fattningar. Vi testade några olika fattningar för att visa på olika alternativ.
  2. Musikanpassningar. Vi fick några olika turer/steg att försöka tima in i musiken. Dessa var stopp (här var det viktigt att sakta in långsamt och sedan gunga igång det igen och tänka på att börja på en lång.),shuffle åt sidan (som vi gick igenom igår), cirkulär rörelse med överkropp :), lås fast den andres ben mellan sina ben och böj knäna och gör sido-rörelse (ungefär, svårförklarad).
  3. Andra övningar vi gick igenom var att röra överkroppen som en 8 och sen motsvarande sak med höften. Sen försökte vi få in motsvarande 8-rörelse i våra grundsteg vilket gav en bättre känsla.
  4. Gnuss. Provade på att gnussa för första gången. Då sätter man pannorna mot varandra och riktar ansiktet mot färdriktningen. Detta var fräckt för man fick verkligen en bättre och gemensamt tydligare rörelse när man la in även denna kontaktpunkten.

Kursen som helhet var riktigt trevlig och jag är glad att jag gick den.

Bio Ironsky

Ikväll såg jag Ironsky, en film jag sett fram emot i tre år eller något. 1945 höll tyskarna på att förlora andra världskriget så de stack till månen. 2018 kommer de tillbaka.  🙂 Tycker definitivt att ni ska se den! 🙂

Kost

Frukost: Yoghurt

Lunch: Steak cheese subway med coca cola och double chocolate chip cookie

Middag: Äpple

Övrigt: popcorn, coca cola, naturgodis, kanelgifflar

 

One thought on “22 april 81.8kg, foxtrotkurs, Iron Sky

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *