18 maj, hemresa till Karlskrona från Toronto

Kollade bara på dåliga filmer.. Försökte m mig på Tinker Tailor Soldier Spy men den gav inget. Sen provade jag Melankolia men jag nickade mest till. Skum film. Kollade sen lite på Underworld – Awakening men avbröt den med. Sov väl lite grann iaf. På slutet kollade jag på några avsnitt av Big Bang Theory, den kan man lita på iaf :).

I Köpenhamn köpte jag en smörgås med kyckling, getost och tomat samt en chailatte. Sen var det att sitta på tåg och sen buss för att anlända till Karlskrona där föräldrar och syster med familj mötte upp :).

Blev en tripp hem till dem för att äta hemgjord pizza, rabarberpaj och visa bilderna från resan.

Är rätt så sliten och borde gå och lägga mig. Godnatt snart.

Dans-SM pågår i Karlskrona denna helgen. Då kan det se ut så här

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *