19 maj, 81.4kg, Dans-SM där Isabella och Pontus vann två klasser, dans på kvällen

Idag stod vågen på 81.4kg (upp 1.6kg jämfört med innan USA-resan (6 maj)).

Dans-SM

Dagen började med dans SM med Ida och Mattias. Kollade på superduktiga dubbelbuggare, Rock-n-Roll, Lindy Hop, Boogie Woogie och lite buggare. Himla kul att Isabella och Pontus vann i båda Lindy Hop och Boogie Woogie, mina gamla danslärare från diverse Herräng :).

Ska snart iväg och dansa till två liveband i samband med Dans SM. Troligtvis blir det mest Lindy Hop, en del bugg och lite Boogie Woogie för min del. Träffar jag någon från USA kanske jag kan prova på de få steg West Coast Swing jag kan iofs 🙂

Kost

Frukost: Fil med musli

Lunch: Max delifresh, fries med ost, milkshake

Middag: Kött med pasta och sås

Övrigt: Kaffe med bulle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *