27 maj, morgonsimning, trött, trädgårdsdag, slappesöndag

Idag vet jag inte vad jag vägde då jag var på 25årsfest igår och vi var många som sov över där.

Motion

20 minuter krattande. Idag hade vi nämligen trädgårdsdag i förening. När jag kom hem och hade packat in min packning så begav jag mig ut till grannarna som hade gjort ett jättejobb med att fixa till i trädgården. Bland annat så är staketet nu målat vitt, supersnyggt. Rabatterna och gräsmattan ser också fin ut! Därefter körde vi en gemensam grillning och vi var väl en 15-16 som var med och hjälpte till, riktigt bra :).

Trädgårdsfixardag

Trädgårdsfixardag

Körde lite chin-ups/pull-ups genom ställningen bredvid huset, totalt ca 10 av olika typer (handryggen mot mig / handryggen från mig / upphävning på alternerande sida.)

Kost

Frukost: bröd, ost, rostbiff, marmelad, yoghurt, musli, apelsinjuice, kaffe

Lunch: 2 cheeseburgare

Middag: 2 fläskkarreskivor, potatissallad, lök, tomat

Grillade fläskkarreskivor med potatissallad

Grillade fläskkarreskivor med potatissallad

Övrigt: Massa godis 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *