26 maj, 81.0kg, beachvolleyturnering, 25årsfest

Idag stod vågen på 81.0kg (upp 1.1kg jämfört med igår).

Motion

2 h beachvolley (2 matcher a 2 set styck). Första set var inte alls bra i första matchen men i andra skärpte man till sig lite. Andra matchens första set var bra och den skulle vi kunnat ta hem. Kul att spela oavsett 🙂

Beachvolleyturnering - samling

Beachvolleyturnering - samling

25årsfest

Nu ska jag packa ihop mig inför 25årsfesten som står på dagens program :).

Uppdaterat: Festen var riktigt trevlig. Supergod bål, massa nya trevliga människor. Blev en liten promenad till badplatsen och lite volleybollpassande :). (samt några hämtningar i taggiga buskar!). Sen lite hitta sin bordspartnerlek. Beskrivning på mig var ganska svår och det var nog tack vare att det var hon som skrev lapparna med personbeskrivningar som fick min lapp som hon lyckades lista ut vem hon skulle ha till höger om sig. Min beskrivning var: “Lindyhoppare med dålig humor”. Dålig humor? Förstår inte :)…

MiddagsbordetHursom så var det supergod mat, kött, sallad och tzatziki, och därefter kladdkaka med hallon och vispgrädde. Sen passade några av oss på att dansa lite i verandan, riktigt nice :). Mestadels lindy hop men även lite Hustle. Vi gav upp för natten vid 03-tiden eller något.

Tack allihopa som var där för en trevlig dag!

Kost

Frukost: yoghurt med musli

Lunch: mcfeast deluxe extra cheese, pommes, coca cola

Middag:   kött, hemmagjord god potatissallad, tzatziki, rödvin, bål

Övrigt: pripps energy, dextrosol, nötter, gainomax recovery, massa godis, chips och jordnötter, öl, kladdkaka med hallon, ananas och vispgrädde

Kladdkaka

Kladdkaka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *