25 maj, 79.9kg, Afterwork på Harrys med massa vänner

Idag stod vågen på 79.9kg (upp 0.1 kg jämfört med igår)

After Work på Harrys

Efter jobbet stack jag in till Harrys för afterwork tillsammans med kollegan. Där träffade vi på massa kompisar och ytterligare kompisar anslöt och sen ytterligare någon. En trevlig kväll med god bit mat och många dåliga skämt samt lite planering inför kommande julhälsningar :). När en av servitörerna kom för att dela ut lite chokladmousse och när han höll på att dela ut de tillhörande skedarna så ställde jag frågan: Vilket bestick är en ost? Han lyckades inte lösa den…

Efterlysning: Den lindy hoppande tjej som pratade med två av mina kompisar på Swinging Spring i Göteborg och som såg fram emot kommande julhälsningar. Vem är du? Hör av dig. Visste ju inte att vi hade en fan i Sveriges humorhuvudstad :).

Kost

Frukost:1.5 fralla med prickig korv och ost

Lunch: Villa oscar buffe

Middag: Harrys after work buffe, pepsi

Övrigt: Naturgodis, angrybirds godis,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *