31 maj, 81.2kg, Fujitsu invigning i Karlskrona, massa Singstar :)

Idag stod vågen på 81.2kg (ner 0.5kg jämfört med igår). Sweet, rätt riktning, tårtdieten verkar fungera…

Fujitsu invigning och Singstar

På kvällen gick jag på Fujitsus invigning i jättefina lokaler i Lokstallarna. Minglade lite och sen började invigningen med trummor, lite tal och sen ett samurajsvärd som svingades genom det röda bandet :). Därefter blev det massa god Sushi.

Massa god sushi

Massa god sushi

Minglandet fortsatte och jag träffade på massa gamla kompisar från högskoletiden och gamla kollegor från Telenor och Ericsson. Blev även en del Singstar, riktigt kul! Vann på Worrying Kind (The Ark) över Johan med 10 poäng vilket var grymt imponerande (Johan vinner nämligen typ alltid). Förlorade dock nästa match mot Johan med 1500 poäng eller något. Vann någon match mot Saddo och förlorade någon. Är också glad att jag vann över Kenny på hans favoritlåt Enjoy the Silence med Depeche Mode :). En himla trevlig kväll helt enkelt!

Singstar

Singstar

Kost

Frukost: Fil med musli

Lunch: Subway steak and cheese med parmesan oregano och chipotle southwest sås.

Middag: Massor av sushi, chips och geisha

Övrigt: Några bitar av 2 sorters tårtor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *