1 juni, 81.6kg, förberedelser inför Team Sportia Open Beachvolley

Idag stod vågen på 81.6kg (upp 0.4kg jämfört med igår)

Bokföring och förberedelser inför morgondagens beachvolleyturnering

Efter jobbet idag så gick jag till jobbet för att bokföra och fixa fakturor och sånt. Sen blev det att förbereda lite inför morgondagens beachvolleyturnering: Team Sportia Open, som jag är tävlingsledare för. Hoppas på bättre väder än idag då jag ska vara på Långö från kl 8 imorrn bitti tills tävlingen är klar. Kom gärna ut och heja!

Bio: Prometheus

Idag såg jag Prometheus i 3D på bio. EPIC! Noomi Rapace är definitivt den nya Ripley, även om hon i själva verket är…..Spoiler here (mark to read it): She’s her mother!!!!…. Det är iaf min gissning och det skulle förklara såååå mycket! :). Ser fram emot fortsättningen (som jag hoppas kommer!)

Om jag förlorar dig – Anna Hertzman (Officiell musikvideo)

Vacker och rörande sång!

Kost

Frukost: 1 fralla med ost och skinka och skinkost

Lunch: Kyckling pastasallad med vitlökssås och fetaost

Middag: Max Steak meny med sallad

Övrigt: 1 calippo, 1 bit mandeltårta, 1 äpple

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *