2 juni, 81.2kg, Team Sportia Open Beachvolley. Hagelskur, Trött

Idag stod vågen på 81.2kg (ner 0.4kg sedan igår).

Team Sportia Open – Beachvolleyturnering.

Kl 8 var jag ute på Långö och började förbereda dagens beachvolleyturnering som jag var tävlingsledare för. Totalt blev vi elva lag så 1 trelagsgrupp och 2 fyrlagsgrupper. Första setet gick bra, 19-21 (förlust dock) men sen gick det inte så lysande. Under semifinalerna kom ovädret in och man kunde se var gränsen för ovädret gick på havet och det kom närmare och närmare och sen kom det fram till oss och då blåste det upp, regnade och sen haglade.. Blev att packa ihop allt i bilarna och pausa verksamheten ett tag. Därefter kunde sista semifinalen återupptas och sen var det bara finalen kvar. Trött som tusan sen på kvällen och har ätit alldeles för mycket sötsaker… Måste komma igång med löpningen igen känner jag. Imorrn blir det iaf första sommarswingen på Dragsö, kl 17-19, hoppas vi ses och kan ta en lindy hop dans!

Beachvolleyturnering Långö

Beachvolleyturnering Långö

Kost

Frukost: fil med musli

Lunch: bananer, snickers, övrig chokladsnacks, pripps energi. någon annan energidryck, gainomax

Middag: 2 fläskkarreskivor, potatissallad med vitlök

Övrigt: kiwi, minirabarberpaj, chokladbollar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *