8 juni, 81.5kg, Afterwork med kompisar och sen bio: Snow white and the Huntsman

Idag stod vågen på 81.5kg (ner 0.3kg sedan igår morse).

Afterwork och bio

Då det var dåligt väder och då det blir beachvolley imorrn så passade det bra med lite inomhusaktiviteter så jag och två kompisar stack till Harrys After Work och åt buffen och snackade skit. Sen stack vi över till bion och såg Snow White and the Huntsman.

Biokväll

Biokväll

Filmen besvarade de eviga frågorna såsom vilken film Timbuktu skrev soundtracket till, innan filmen gjordes men som hans soundtrack inte kom med i (dvs Flickan och kråkan). Den förklarade också varför det är 7 dvärgar och inte 8. Sen hade ju snövit samma ansiktsuttryck som gjorde henne odödlig i Twilight serien och återigen så ställs hon mellan en vampyr och en varulv och den stora frågan är om hon valde rätt :). Jag Thor hon valde rätt :).

Morgondagen: Beachvolleyturnering, Fitness5 och Kayak på Långö

Imorrnbitti blir det beachvolleyturnering på Långö. Även om du inte är med och spelar så rekommenderar jag att du tar dig ut dit och spanar in matcherna eller fitness5 tävlingarna. Du kan också prova på att kayaka lite på kayak-klubben. Läs mer på Facebook om Fitness5 i Karlskrona 2012.

Kost

Frukost: 1 fralla med ost, skinka, paprikaost och marmelad

Lunch: Falsk tacopaj med ruccola och guacamole och salsa

Middag: Harrys afterwork buffe med coca cola

Övrigt: Kladdkaka med marshmallows och kolasås

Kladdkaka

Kladdkaka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *