9 juni, 82.1kg, beachvolleyturnering på Långö, Fitness5, trött

Idag stod vågen på 82.1kg (upp 0.6kg)

Beachvolleyturnering och Fitness5 på Långö

Kl 8 begav jag mig ut till Långö för att förberade för beachvolleyturneringen. De höll samtidigt på att soundchecka för Fitness5 tävlingarna som Lokomotion var delarrangör för och deras kringaktiviteter. Under dagen har det varit en massa folk på plats. Matchmässigt blev det 3 förluster för oss men det är som alltid bra övning. Blev lite andra bollövningar med kompisar och några set för skojs skull i väntan på finalen.

Semifinal Open beachvolleyturnering

Semifinal Open beachvolleyturnering

Jag och Daniel hoppade in och dömde finalen så att ordinarie domare kunde köra hemåt då de hade en bit resväg och det var rätt sent på dagen. Jag passade också på att köra lite lindy hop aerials med Emily, skoj! :). Blev vanliga grodhoppet, hopp upp till pecking samt the beetle. Känns stabilt :).

Motion

Beachvolley 4 timmar

Kost

Frukost: Havregrynsgröt med hallonsylt, ingefära och kanel

Lunch: Hamburgare på Långö

Middag: Hamburgare med fetaost, salsa, ruccolasallad

Hamburgare med fetaost och ruccolasallad och salsa

Hamburgare med fetaost och ruccolasallad och salsa

Övrigt: 2 bounty, 2 gainomax, 1 vitamin dryck, 2 coca cola, 1 bulle, 1 glass, 1 ritter sport choklad, apelsinjuice

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *