10 juni, 82.2kg, städning, jobb, sommartoppen, lindy hop

Idag stod vågen på 82.2kg (upp 0.1kg sedan igår morse).

Började dagen med städning följt av arbete här hemma.

Sommartoppen omgång 1

Idag började sommartoppen för i år. 30 personer ville vara med. Iochmed att det var många nya så skedde lottning på de som inte brukar spela för att det ska bli så jämnt som möjligt. Jag och Selma hamnade dock i en svår grupp och vi förlorade våra tre matcher. I ena motståndarlaget fanns 5-pristagaren i förra årets ungdoms-SM, i ett annat lag fanns vinnaren på damsidan i förra årets Sommartoppen, och i tredje laget fanns en riktig slitvarg som i år kommit 3:a som bäst i en Open turnering. Så vi hade bra motstånd helt enkelt. Samt jag slarvade emellanåt i serve och mottag. Men när vi väl fick ett bra mottag så kom vi ofta till ett helt OK avslut så det var skoj att spela. I de två placeringsmatcherna om 13 till 15de platsen så vann vi iaf så vi kom på 13de platsen vilket ger 3 poäng för oss båda.

Därefter en kvick simtur och handla en falafelwrap och sticka ut till Dragsö

Sommarswing på Dragsö

Kul! Idag kom en hel del folk och även en del folk som tittade på. Jag körde lite grundsteg och dansade med två kvinnor som verkade vara på campingsemester.

Bland de eminenta gästerna idag återfanns en kille från Linköping (samma kille som även var med på min födelsedags/dans-fest i Atlanta den 7 maj). Dessutom dök Sanna upp, och Linn! Samt två Malmöbor, 1 Aspöbo, en kines och massa andra :). Övade speciellt lite dippar med Ingrid samt lite övriga lyft, t.ex. the beetle och charleston upp till cradle (försökte sen gå iväg och droppa den jag bar på i havet men hon tyckte inte det var så kul när jag gått iväg med henne i 10-15 meter så jag släppte ner henne).

“Första sommartoppen för denna sommaren följt av andra sommarswingtillfället”

From Sommartoppen och sommarswing, posted by Victor Adolfsson on 6/10/2012 (13 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher


Motion

Beachvolley 3 timmar (3 matcher i gruppspelet och sen 2 placeringsmatcher),

Lindy hop 1.5h på dragsö

Kost

Frukost: Havregrynsgröt med hallonsylt, ingefära och kanel

Lunch: Kyckling-baconpaj

Middag: Falafelwrap

Övrigt: Choklad, key lime pie, rabarberpaj, clementin, hallon-sojamjölkssmoothie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *