29 juni, 82kg, Swing and Sweet på Saltö Lindy Hop

Idag stod vågen på 82 kg (ner 0.2kg sedan igår morse)

Motion

Lindy hop 30 minuter. På kvällen träffades jag och några kompisar på Saltö Fiskrestaurang. Tyvärr hade jag käkat innan men deras mat såg riktigt god ut. Där spelade iaf ett trevligt jazz/swingband som heter Havsbandet och jag fick några trevliga Lindy Hop danser :). Jag hamnade på bild i deras Facebook grupp.

Kustmaran imorrn

Imorrn är det dags för mig att springa milen för första gången i tävlingssammanhang. Dvs nu med uppmätt bana och med tidtagning. Har som mål att klara det under 50 minuter. Får se om jag lyckas med det. Arrangemanget heter Kustmaran och är i Kristianopel.

Kost

Frukost: 1 fralla med pålägg, 1nektarin

Pizza: 3/4 black and white pizza med bearnaisesås och tzatziki

Black and White pizza

Black and White pizza

Middag: curry con carne med majs, kidneybönor och pasta

Övrigt: persikor, punsch

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *