10 juli, 82.3kg, löpning 16.5km på 1h31minuter

Idag stod vågen på 82.3kg (samma som igår)

Löpning långrunda

På kvällen begav jag mig iväg på lång-löp-runda. Min första runda där jag inte stoppat efter en mil. Nu blev det den vanliga milsrundan och sen fortsatte jag från Willys, ut till västra mark och tog den långa rundan där, sen ner till vägen vid bergåsa och sen tillbaka till högskolan. Hade ätit väldigt tätt inpå löpningen vilket kändes, speciellt i början.

Motion

Löpning 16.5km på 1h31min

Kost

Frukost: 4 kanelknäckebröd med chipotle keso och pepparkakste

Lunch: Masala xhot -ris

Middag: Hemlagad kycklingfile med röd currypasta, tikka masalasås, thaiwok-grönsaker, nudlar

Övrigt: 2 glassar, 3 godisbitar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *