12 juli, 81.6kg, sommartoppen omgång 6, 9/20 lag

Idag stod vågen på 81.6kg (oförändrat jämfört med igår)

Sommartoppen omgång 6

Idag var det sommartoppen omgång 6 och 20 lag (40 personer) ställde upp. Därför blev det 5 stycken 4-lagsgrupper. Vi vann en match och förlorade två. Ett av lagen i gruppen vann alla sina 3 matcher och de övriga två hade samma sak som mitt lag, dvs 1 vinst, 2 förluster. Därför blev det poängskillnaden som avgjorde vem som var 2, 3 och 4 i gruppen och där kom vi 2:a. Det slutade med att vi missade kvartsfinalplatsen för i 3 av de andra grupperna så hade tvåorna vunnit två matcher. Vi mötte därför en annan grupp-tvåa om 9nde och 10nde platsen och den matchen vann vi, dvs vi kom 9 vilket ger 11 sommartoppspoäng.

Sommartoppen beachvolley omgång 6, 2012

Sommartoppen beachvolley omgång 6, 2012

Motion

Beachvolley 2h

Kost

Frukost: Yoghurt med muzli

Lunch: Kebabsallad, coca cola

Middag: Gorbys taco

Övrigt: 1 glass, nötcreme, whey-80 vanilj-päron, chokladmousse, clementin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *